Inner courtyard

An image to the memory of what was one of the main rooms of the original farmhouse.

In the past, the inner courtyard of La Mozaira was the main entrance to the farmhouse. This is where the carriages were left to enter the grounds, and then the horses were kept in the stables.

Now renovated and protected by a glass partition wall that separates it from the interior of the hotel. The remains of pristine pebbles remain on the cobbled floor, where two paved strips cover as a reminder of what were originally the wheel marks of the old carriages.

This small porch was the site of the old drinking trough, next to the stone side wall. It now serves as a rest area, furnished with elements typical of the farmhouse and completely refurbished to adapt to modern times, but without losing its classic essence.

Booking form

Required fields are followed by *